Niet meer verliefd

Toen ik de laatste column van DrSeelz las dacht ik: jammer! Ik las ze graag. DrSeelz is een vakbroeder. Net als wij zorgt hij voor betere resultaten. Een geweldige taak, net als het beschrijven van praktijksituaties, wat ik tot mijn plezier nu ook in dit magazine mag doen.

Mensen bewust maken geeft verbazing en soms zelfs verrukking.  Zoals toen ik ging shoppen met de CFO van een mediabedrijf. Een keurige 39 jarige man, met een Bèta-intelligentie waar ik alleen maar van kan dromen, en een prachtig donkerblauw streepjespak… dat niets voor hem deed.

Daar hebben we wat aan gedaan. Hij keek vertwijfeld in de spiegel, maar vertrouwde me. Ik werd kort daarna gebeld. Hij zei: “Er wordt me steeds gevraagd wat er aan de hand is. Of ik op vakantie ben geweest, of goede cijfers had of zo. Zou het aan mijn nieuwe garderobe liggen? Hoe dan ook, die pakken die ik nog had, weet je daar iemand voor?”

Een ding was opvallend: zijn secretaresse (50+) was verliefd op hem. Was…